Снимка БулфотоЛидерът на Отровното трио не избяга от интригуващи политически въпроси

...
Снимка БулфотоЛидерът на Отровното трио не избяга от интригуващи политически въпроси
Коментари Харесай

Хаджигенов: Мая Манолова призна, че тя е предложила Пеевски за шеф на ДАНС

Снимка Булфото

Лидерът на " Отровното трио " не избяга от интригуващи политически въпроси в ефира. Някои от отговорите на адв. Николай Хаджигенов несъмнено ще намерят широк отзив в обществото.

 

" По същия метод, както отидох пред Президентството, бях и на площада през 2013 година. Зададох въпроса ”Кой предложи Пеевски за началник на ДАНС ”. За разлика от доста хора, аз съм гледал цялото изявление с  Мая Манолова . Тя сподели следното: Щом на никой не му стиска - аз предложих Пеевски ".

Това съобщи пред  адв.  Николай Хаджигенов  от " Отровното трио ". Интервюто бе с хлъзгави въпроси, каквито сме привикнали да чуваме от журналиста Мария Цънцарова.

Господин Хаджигенов, има ли инцидентни назначения на ГЕРБ на основни позиции без значение на качествата?

" Случайни назначения в ГЕРБ има бол. Качеството, на което държат корумпираните от ръководството е честност. От там нататък нищо няма значение ", съобщи адв. Хаджигенов.

Мая Манолова бе назначена за омбудсман от ГЕРБ...

" Без ГЕРБ тя не можеше да стане омбудсман. За нея това може би е било компромис. Но какво вършим с Христо Иванов? Какво вършим с ДСБ, които се завъртяха в последната секунда? Малко по-внимателно би трябвало да се гледа на нещата... ", уточни още Хаджигенов.

Припомняме ви, че откакто от " Отровното трио " оповестиха взаимната си работа с  Мая Манолова  за идните парламентарни  избори , последва бурна социална реакция и дъжд от рецензии. В изявление пред  Хаджигенов съобщи, че това е единственият вид, от който и самите членове на " Отровното трио " не са изключително щастливи, само че това е " единственият вид ".

" Зависи накъде гледа Христо Иванов. Ние се опитваме да гледаме оптимално напред и нагоре. Възможността на процедура е една и ние се опитваме да сработи. Христо Иванов ни сподели “не ” по малкия екран. Проведохме диалози със всички. И с него беше градивен. Видяхме се със Слави. С него диалогът беше елементарен - той е пряк. Той е изцяло наясно, че единствената опция да преборим мощния зложелател е да се съберем всички дружно. С него имаме несъгласия на кардинална основа. Но Слави сподели, че е подготвен да ги оставим за някой различен ден. На срещата ни сподели, че ще мисли, в случай че има вид ще го създадем. Каза, че няма да се явим на  избори  заедно, само че ще работим вътре. Опитваме се да изсипем на урните това, което направихме на площада. Единственият метод да съборим корупцията е да съберем хората в едно. Единствената на която и стиска задоволително да се изправи пред всички е  Мая Манолова . Независимо от критиците ", уточни Хаджигенов.

Той съобщи, че евентуално ще се наложи и той ще се кандидатира за народен представител. Увери преди дни пред Фрог, че в случай че до това се стигне, той ще бъде " инструмент в ръцете на хората ".

" Още не сме стигнали до стадия, в който редим листи. Вероятно ще се наложи.  Политика та е мръсна кална локва. Няма по какъв начин да бориш корумпирано държавно управление, без да застанеш начело. Ние цопнахме на средата на калната локва през лятото ", уточни пред bTV адв. Хаджигенов.

Той определи  Мая Манолова  и обединенията зад нея като " равнопоставен сътрудник ", само че отхвърли да оповести публично всички партии, написа dunavmost.com.

" Споразумението е сред нас тримата като физически лица и  Мая Манолова . Не можем просто да гласуваме за нея. Ние не желаеме това. И тя не желае това, сигурен съм ", уточни още Хаджигенов.

" На площада пристигна Румен Петков. Според мен го направи изцяло преднамерено. Повечето ваши сътрудници знаят, че не депозирам ръка на политик, когато се срещам с него. Смятам, че те не съставляват хората. Подадох ръка на Румен Петков тогава. Както и на всички, които пристигнаха.  Мая Манолова  показа като омбудсман, че е подготвена да служи на жителите. Ще застана до нея. Ние ще се надигнем пред цялата хунта ", уточни Хаджигенов.

Мнението на прокуратурата за записите на Борисов

" Не мога да се съглася с прокуратурата, че няма нищо неправилно със записите. Това е следващата прокурорска пунта мара. Гешев е без каквато и да било процедура. Той е назначен. Прокуратурата си ляга в едно легло с всяко едно държавно управление през последните 30 години... "

Аферата " Костинброд "

" Манолова подаде тъжба до тогавашния прокурор Сотир Цацаров. Нещата се оказаха правилни. Печатица беше отпечатала двойно или тройно повече бюлетини, с цел да фалшифицира  избори те ", уточни Хаджигенов, само че не отговори съответно на въпроса на журналиста за ролята на  Мая Манолова .

Божков, срещите сред политици и предприемачи и парите

Хаджигенов дефинира срещите сред политици и предприемачи като естествени и постоянно срещани в целия свят. До това изказване се стигна, откакто Хаджигенов дефинира като откровени твъреднията на някогашния хазартен необут Васил Божков, публикувани в обществените мрежи. Според Хаджигенов Божков е инкриминирал самичък себе си, което дава съображение да му се има вяра. За Манолова обаче отхвърли да отговори.

" Категорично би трябвало да се проверяват изказванията на Васил Божков. Той уличи самичък себе си, гогов е да показа доказателства. Манолова е желала поддръжка от него. Трябва да питате нея ".

" Практика е политик да се среща с предприемач.  Избори  се вършат против пъклен доста пари. Ще вършим акция с каквото имаме. Не би трябвало всевъзможни пари да се одобряват ", безапелационен беше Хаджигенов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР